IMG_3778.jpg

GINOP Napelem pályázat

A Beck&Söhne Kft. 2021.09.27. napján támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium által 2019.10.21. napján kiadott GINOP-4.1.4-19 kódszámú „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című felhívás keretén belül.

 

 

  • a kedvezményezett neve: Beck&Söhne Kft.

  • a projekt címe: Napelemes fejlesztés a Beck&Söhne Kft. székhelyén

  • a szerződött támogatás összege: 4 438 948 Ft

  • a támogatás mértéke (%-ban): 55%

  • a projekt tartalmának bemutatása:

 

A projekt célja: A primer energia felhasználás csökkentés és a megújuló energiaforrás felhasználás növelés elérése.

Az európai uniós támogatás segítségével 27,84 kW-s napelemes rendszer telepítése valósult meg.

Jelen projekt hozzájárul a 7771 Palkonya, Fő utca 50. (194. hrsz.) alatti található Borveranda étterem energiatakarékosságának és energiahatékonyságának javításához, valamint megújuló energiaforrások felhasználására irányuló beruházások megvalósításához. Egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentését, illetve a vállalkozás rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését. A pályázat célja, hogy környezettudatosságra törekedjünk, erősítsük gazdasági versenyképességünket. Csökkentjük a környezetterhelést, a vállalkozásunk rezsiköltségeihez kötődő terheit enyhítjük.

A megújuló energiaforrások nagyobb arányú felhasználásával cégünk is hozzájárul a zöldgazdaság fejlesztéséhez. A GINOP-4.1-4-19 segítségével a pályázat a jelenlegi és az energetikai fejlesztéseket követő, becsült villamos fogyasztási adatok alapján kifejezetten gazdaságos és környezetkímélő beruházásként tekintünk a kiépített rendszerünkre.

A beruházás hozzájárul a szolgáltatásaink színvonalának emelkedéséhez, versenyképességünk növeléséhez.

 

 

  • a projekt befejezési dátuma: 2021.12.01.

  • a projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2021-03784