top of page
IMG_3778.jpg

GINOP NAPELEM PÁLYÁZAT

A Beck&Söhne Kft. 2021.09.27. napján támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium által 2019.10.21. napján kiadott GINOP-4.1.4-19 kódszámú „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című felhívás keretén belül.

 

 

 • a kedvezményezett neve: Beck&Söhne Kft.

 • a projekt címe: Napelemes fejlesztés a Beck&Söhne Kft. székhelyén

 • a szerződött támogatás összege: 4 438 948 Ft

 • a támogatás mértéke (%-ban): 55%

 • a projekt tartalmának bemutatása:

 

A projekt célja: A primer energia felhasználás csökkentés és a megújuló energiaforrás felhasználás növelés elérése.

Az európai uniós támogatás segítségével 27,84 kW-s napelemes rendszer telepítése valósult meg.

Jelen projekt hozzájárul a 7771 Palkonya, Fő utca 50. (194. hrsz.) alatti található Borveranda étterem energiatakarékosságának és energiahatékonyságának javításához, valamint megújuló energiaforrások felhasználására irányuló beruházások megvalósításához. Egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentését, illetve a vállalkozás rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését. A pályázat célja, hogy környezettudatosságra törekedjünk, erősítsük gazdasági versenyképességünket. Csökkentjük a környezetterhelést, a vállalkozásunk rezsiköltségeihez kötődő terheit enyhítjük.

A megújuló energiaforrások nagyobb arányú felhasználásával cégünk is hozzájárul a zöldgazdaság fejlesztéséhez. A GINOP-4.1-4-19 segítségével a pályázat a jelenlegi és az energetikai fejlesztéseket követő, becsült villamos fogyasztási adatok alapján kifejezetten gazdaságos és környezetkímélő beruházásként tekintünk a kiépített rendszerünkre.

A beruházás hozzájárul a szolgáltatásaink színvonalának emelkedéséhez, versenyképességünk növeléséhez.

 

 

 • a projekt befejezési dátuma: 2022.12.01.

 • a projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2021-03784

GINOP FEJLESZTÉSI TÁMOGATÁS 

A Beck & Söhne Kft. 2022.01.19. napján támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a GINOP-1.2.9-20 kódszámú „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című felhívás keretén belül.

 

 

 • a kedvezményezett neve: Beck & SöhneKft.

 • a projekt címe: A Beck&Söhne Kft. technológiai fejlesztése

 • a támogatás összege: 4 329 468 Ft

 • a támogatás mértéke (%-ban): 70%

 • a projekt tartalmának bemutatása:

 

A projekt keretein belül az alábbi nagykonyhai berendezések beszerzése valósult meg:

 

1 db Bemutató hűtővitrin 280 literes

1 db Fűtött átadó polc, két szintes, alsó-felső fűtéssel

1 db Elektromos 2x10 literes olajsütő

2 db Inox ipari mélyhűtőszekrény

2 db Bruttó 404 literes, LIEBHERR mélyhűtő láda

1 db Tányértartó szerviz állvány.

 

A régi elavult konyha technológiai berendezéseket cseréltük le modern energiatakarékos berendezésre, illetve kapacitásbővítés, a konyha hatékonyságának növelése miatt új eszközöket szereztünk be. Jelen fejlesztéssel nő a konyha hatékonysága, mely lehetővé teszi, hogy egységnyi idő alatt nagyobb számú vendéget szolgáljunk ki. Hosszabb távon pedig elősegíti, hogy minőségibb, változatosabb ételekkel tudjuk kiszolgálni vendégeinket.

A fenti eszközök amellett, hogy energiatakarékos működésűek, hozzájárulnak a vendégek gyorsabb, minőségibb kiszolgálásához, ezáltal növelve a vendég elégedettséget, mely kulcskérdés a vendéglátó szektorban.

Emellett a vállalkozás alkalmazottja barista képzésen vett részt. Továbbá bérköltség-támogatás igénybevétele is megtörtént jelen projekt keretében.

A fejlesztés elsődleges célja a technológiai fejlesztés, a társaság szolgáltatási kapacitásának bővítése, a versenyképességének és a jövedelemtermelő képesség növelése, a vendégigények magas szintű kielégítése.

 

 • a projekt befejezési dátuma: 2022. 12.31.

 • a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-05037

Fejlesztés
Napelem
bottom of page